Grote partijen bij Cool Classic Club

Hoewel partijen tot 50 man, en met mooi weer tot 70 man prima bij ‘Njoyz gevierd kunnen worden, is dit natuurlijk niet wenselijk voor grotere partijen. Maar niet gevreesd! Wij hebben een prachtige locatie waar wij gebruik van kunnen maken voor grote partijen en feesten! Namelijk Cool Classic Club in Naarden! Combineer onze heerlijke catering gerechten met een ruime en unieke locatie en combineer deze eventueel met een boottocht door het prachtige Naarden Vesting!
Dus of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft of u wilt een bruiloft vieren, u kunt bij ons terecht!

Over Cool Classic Club

Direct grenzend aan de buitenwal van Naarden Vesting is de prachtig gelegen locatie van Cool Classic Club. Bent u op zoek naar een unieke en luxe locatie waar de mooiste oldtimers u toelachen? Dan is dit de uitgelezen plek voor uw partij of feest.
Er is ruimte voor honderden mensen en de aanwezigheid van een podium, beamer en de gelegenheid om van nagenoeg al onze catering gerechten te genieten kan het plaatje helemaal af maken.

 

Afhankelijk van het aantal mensen worden er één of twee verdiepingen voor u afgehuurd, temidden van oldtimers en unieke kunst. Muziek, hapjes, gerechten, dranken, alles is mogelijk. Neem gerust contact op met ons of direct met Cool Classic Club voor meer informatie. Geef in het laatste geval dan even aan dat u gebruik wilt maken van onze catering services.

De mogelijkheden

Laat ons vooral weten wat uw wensen zijn, dan kijken wij samen met Cool Classic Club naar de mogelijkheden! Hieronder vindt u een aantal populaire mogelijkheden vanuit zowel Cool Classic Club als van ons.

  • Warme en koude luxe hapjes. Zeer populair als tussendoortje of als binnenkomers.

  • En nog veel meer!

 

Vanuit Cool Classic Club:

  • Een prachtig gelegen locatie met luxe auto’s als decor.

  • Een luxe maar vooral ook casual en gezellig sfeer.

  • Beamers.

  • Binnen en buitenruimte.

  • Podium en muziek.

  • Sloepentochten door het unieke Naarden Vesting.

  • En meer!

Prijzen

De prijzen zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Wij willen graag van u weten wanneer, hoe laat, en met hoeveel mensen u wenst te komen en daarnaast natuurlijk ook uw voorkeur qua gerechten en dranken. Zodra wij dit weten nemen wij voor u contact op met Cool Classic Club en stellen wij voor u een volledige offerte op.

 

Mocht u toch graag een richtlijn hebben, dan kunt u op deze website kijken bij ‘bestel online‘. Hoewel wij voor u een offerte op maat zullen maken en bij grotere partijen de korting ook groter is, kunt u via deze weg al even een kijkje nemen bij ons assortiment, een idee krijgen van de prijzen, en zien waarom onze gerechten uniek zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie, vul even het onderstaande formulier voor ons in! Wij zullen binnen 2 werkdagen te reageren!

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.