Buffetten

Wat is er nou gezelliger dan een het rumoer rond een buffet? Dan zit u even met de ene persoon, dan weer met een ander terwijl u geniet van een selectie aan verschillende gerechten die u naar believen kan opscheppen. Denk aan huisgemaakte Boeuff Bourguignon, pommes duchesse, stamppotten, pittige balletjes in tomatensaus, diverse pasta’s, quiches en meer. Uiteraard gecombineerd met frisse salades, brood en soepen.

Opties

Er zijn vele gerechten en combinaties mogelijk. U kunt zowel bij brasserie ‘Njoyz genieten van het buffet als op een locatie naar wens. Laat ons weten waar u naar zoekt of laat ons een mooi menu voor u samenstellen!

U kunt eventueel al wat inspiratie opdoen in de  online winkel voor bijgerechten. Als er wat bij zit, laat het ons gelijk even weten in het onderstaande aanvraagformulier! Dan kunnen wij u beter helpen.

Prijzen

De prijs is volledig afhankelijk van het arrangement. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zorgen voor een offerte op maat! Deze is uiteraard volledig vrijblijvend.

Levering

Binnen Bussum: Gratis.
Binnen Gooise Meren: €5,00
Buiten Gooise meren afhankelijk van de afstand en bestelling.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud.

Geef grofweg aan voor hoeveel mensen u hapjes nodig heeft of met hoeveel mensen u langs wilt komen.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.