Verjaardagen

Of het nu een jubileum is, een reguliere verjaardag of een kinderpartijtje: Wij kunnen u verder helpen met een viering volledig aangepast aan uw wensen! Dat kan bij u thuis zijn of bij ons in de brasserie. Als u graag de brasserie wilt versieren op voorhand dan is dit geen enkel probleem. U kunt dit eventueel aan ons uitbesteden!

U kunt brasserie ‘Njoyz volledig afhuren voor een verjaardag. Dit is altijd mogelijk op avonden na 6 uur vanaf 20 personen m.u.v. vrijdagavonden. Op zondagen is het mogelijk bij een besteding vanaf €650,-.

Als u gedurende de ochtend of middag de brasserie af wilt huren dan kan dit vanaf minimaal 35 personen en zullen er gedurende deze periode geen andere mensen gebruik maken van de zaak.
Optioneel kunt u er ook voor kiezen enkel gebruik te maken van het terras of de brasserie.

Afhankelijk van de duur en wat u wilt nuttigen gedurende deze tijd, zijn hier wel of geen afhuurkosten aan verbonden.

Opties

Verjaardagen lenen zich voor een breed scala aan arrangementen. Wellicht komt u deze vieren met een paar vriendinnen. Dan is een high tea of een wijnproeverij een mooie optie. Maar barbecuen is altijd ook erg populair! Salades, buffetten en drie- en viergangen diners staan ook erg hoog op het lijstje.
Houdt u het liever wat meer ingetogen, dan kunt u ook denken aan hapjes, luxe broodjes en bittergarnituren.

Ook voor de kleintjes hebben wij leuke arrangementen met bijvoorbeeld pannenkoeken of cupcakes die ze zelf mogen versieren. Of wat simpeler: Keuze uit kroketten en frikandellen met patat en appelmoes tussen bijvoorbeeld de spelletjes thuis, of de speurtochten in het dorp door!

Neem even een kijkje in de online winkel of er passende gerechten voor u bij zitten. Zo niet: Laat het ons weten als u onderstaand formulier invult. Wij denken graag met u mee!

Prijzen

De prijzen zijn volledig afhankelijk van het type arrangement dat u kiest. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij helpen u met liefde verder!

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.