Luxe hapjes

Onze huisgemaakte luxe warme hapjes zijn een mooi tussendoortje tijdens elke viering of afscheid. Ze zien er gezellig uit, bieden variëteit waardoor er voor elk wat wils is en is beschikbaar zowel warm als koud. Deze hapjes zijn een luxe warme variant voor het warme bittergarnituur dat wij ook bieden en onze koude luxe hapjes.

Dit arrangement biedt een combinatie van zes verschillende warme hapjes per persoon en is heerlijk als een tussendoortje, bijvoorbeeld tussen de lunch en het diner, of juist als een late snack.

Opties

Het idee achter deze luxe hapjes is dat men makkelijk een hapje van een schaal kan pakken en deze zo in twee happen kan opeten. Een ideaal tussendoortje voor als de lunch al is geweest, maar het diner nog even op zich laat wachten, of juist als het diner allang is afgelopen.

Ons advies is om 4 tot 6 hapjes per persoon per uur aan te houden.

Het standaard arrangement is Inclusief ketchup, mayonnaise en satésaus.

U kunt uiteraard de combinaties aanpassen, dit kan mogelijk invloed hebben op de prijs, afhankelijk van uw wensen, maar het zal niet veel afwijken van de standaard prijs. Als u graag wat wilt veranderen, vul dit dan in bij het tekstdeel van het contactformulier.

Prijzen en voorwaarden

Van €1,00 tot 1,50 per stuk, inclusief sauzen.
Levering aan huis vanaf 30 hapjes.

Levering

Binnen Bussum: Gratis.
Binnen Gooise Meren: €5,00
Buiten Gooise meren afhankelijk van de afstand en bestelling.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud.