Luxe salades

Bij ‘luxe’ salades moet u niet denken aan een mix van sla, feta en een dressing. Nee. Met luxe salade bedoelen wij vis- en vleessalades die ideaal zijn voor bijvoorbeeld een viering. Dit in combinatie met knoflooksaus en cocktailsaus. Zorg voor wat toast en brood (of laat ons dat regelen) en u heeft een heerlijke salade op tafel!

Opties

Zoals hierboven omschreven bieden wij twee opties. Maar aanpassingen zijn altijd mogelijk. Als u liever iets anders wilt laat ons dit tijdig weten. Wij zijn bijvoorbeeld niet gespecialiseerd in vegetarische of veganistische gerechten, maar kunnen dit zeker voor u regelen!

Vleessalade

Prijzen

Vleessalade vanaf: €16,50 p.p.
Vissalade vanaf: €17,95 p.p.
Inclusief vers afgebakken boerenbrood en kruidenboter: +€2,00

Wat u krijgt

Onze salades zijn rijk gevuld met vlees van onze slager. De vis van onze vissalades komt vers bij onze visboer vandaan.

Vleessalade

Huisgemaakte rundercarpaccio, peperpaté, gekruide malse kipstukjes, licht gepeperde kalfslende en ambachtelijke parmaham. Gecombineerd met huzarensalade, vers fruit en groenten. Opgemaakt tot een mooi geheel. Knoflooksaus en cocktailsaus is inbegrepen.

Vleessalade

Gerookte ijsselmeerpaling, pepermakreel, garnalen in een cocktailsaus, Schotse gerookte zalm en vispaté. Gecombineerd met aardappelsalade. Opgemaakt tot een mooi geheel. Knoflooksaus en cocktailsaus is inbegrepen.

Levering

Binnen Bussum: Gratis.
Binnen Gooise Meren: €5,00
Buiten Gooise meren afhankelijk van de afstand en bestelling.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud.