Luxe broodjes

Onze luxe broodjes zijn enorm populair voor vergaderingen en recepties. Maar ze worden ook met regelmaat besteld door lokale bedrijven, filmploegen, voor de werklui van wegwerkzaamheden en meer. Denk aan Gooise Meren, het Vitus college, Goois Lyceum, Woonstichting Naarden, Gooische Papierhandel, Blue Circle, Röbke en meer. Lang verhaal kort: De broodjes zijn handig mee te nemen, erg divers en natuurlijk aan te passen aan uw wensen.

Ons brood bestaat uit: Dikke plakken zelf afgebakken boeren brood (wit en bruin) bruine bollen, Italiaanse bollen en pistolets (wit en bruin).
Bent u op zoek naar een iets goedkopere variant? Dan kunnen wij uiteraard ook zachte witte en bruine bollen voor u beleggen.

Voor de kleine eter is één luxe belegd broodje genoeg of twee zachte bollen. Voor de grote eters raden we twee tot drie luxe belegde broodjes aan of drie zachte bollen.

jonathan-pielmayer-j1gr2w10EtQ-unsplash

Opties

Het is maar net wat u wilt. Wij kunnen uw broodjes o.a. beleggen met: Jonge kaas, oude kaas, filet Americain, boeren achterham, roombrie, gerookte Schotse zalm, tonijnsalade, hoemoes en carpaccio. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Bij grotere bestellingen kunnen wij makkelijk afwijken van ons standaard assortiment.

Als u snel iets wilt bestellen, selecteer dan de optie ‘Deze bestelling bevestigen’ in combinatie met de andere gegevens. Wij stellen dan voor u de broodjes en het beleg samen, of u kunt zelf de specificaties invullen in het onderste textblok.

Lunchpakketten

We zien de laatste tijd steeds meer een trend dat mensen broodjes en drinken willen voor onderweg. Wij kunnen daar ook voor zorgen! Het kan bij ons opgehaald worden of wij kunnen het naar een locatie brengen (bereikbaar met een busje) binne Gooise Meren om een specifieke tijd.

Denk dan aan 1 of 2 broodjes, een stuk fruit en 1 of 2 drankjes (flesjes of pakjes). Maar andere opties zijn ook mogelijk.
Wij verpakken de broodjes in zakjes of in dozen, afhankelijk van wat u prettiger vindt.

Prijzen en voorwaarden

Afhankelijk van uw keuze, vraag hieronder gerust even een offerte aan! 
Levering vanaf €35,-

Levering

Binnen Bussum: Gratis.
Binnen Gooise Meren: €5,00
Buiten Gooise meren afhankelijk van de afstand en bestelling.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud.