Jubileums

Of het nou een huwelijksjubileum is of een feestje voor een werknemer die al een lange tijd bij uw bedrijf werkt. Of misschien dat deze werknemer na lange tijd afscheid gaat nemen. Wij kunnen u verder helpen met een brede keuze aan verschillende opties. Op locatie en bij brasserie ‘Njoyz in hartjes Bussum.

U kunt brasserie ‘Njoyz volledig afhuren voor een viering. Dit is altijd mogelijk op avonden na 6 uur vanaf 20 personen m.u.v. vrijdagavonden. Op zondagen kunt u bij een besteding vanaf €650,- bij ons terecht!

Als u graag op voorhand de brasserie wilt versieren, of u wilt graag dat wij dat voor u doen, dan is dat geen enkel probleem!

Als u gedurende de ochtend of middag de brasserie af wilt huren dan kan dit vanaf minimaal 35 personen en zullen er gedurende deze periode geen andere mensen gebruik maken van de zaak.
Optioneel kunt u er ook voor kiezen enkel gebruik te maken van het terras of de brasserie.

Afhankelijk van de duur en wat u wilt nuttigen gedurende deze tijd, zijn hier wel of geen afhuurkosten aan verbonden.

Opties

Afhankelijk van het soort jubileum of viering zijn er verschillende dingen mogelijk. Bij ons op de zaak kunt u denken aan buffetten, high tea, wijnproeverijen, thema-avonden of dagen, hapjes, bittergarnituren, luxe salades en broodjes. Ook kunt u bij ons barbecuen.

Als u liever op locatie uw viering plaats laat vinden dan is het een beetje afhankelijk van de locatie wat de mogelijkheden zijn. U kunt sowieso gaan voor hapjes, luxe salades, broodjes, buffetten en barbecue.

Neem even een kijkje in de online winkel of er passende gerechten voor u bij zitten. Zo niet: Laat het ons weten als u onderstaand formulier invult. Wij denken graag met u mee!

Prijzen

De prijzen zijn volledig afhankelijk van waar u voor kiest. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Indien gewenst kunnen wij voor meer dan één offerte zorgen.

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.