High Tea

Wij staan bekend om onze High Tea en bieden hierin twee opties, de basic en een thema High Tea. Welke van de twee u ook kiest: U bent gegarandeerd van een gezellige middag met familie of vrienden. Het is voldoende om ons hiervoor een dag op voorhand te bellen of een bericht te sturen via het contactformulier hier beneden. Wij zorgen voor de rest!

Opties

Wij bieden twee opties voor high tea. Deze kunnen bij ons in de brasserie genuttigd worden tijdens openingsuren, bij 20 personen of meer in de avonden of bij een besteding vanaf €650,- op zondag. Maar u kunt deze ook thuis laten bezorgen, zij het zonder de dranken. Hieronder zijn de twee opties weergegeven. Mocht u wat aanpassingen willen zien, vraag het ons gerust! Geinteresseerd? Dan kunt u eventueel online bestellen.

High Tea

De basic high tea wordt geserveerd met: Oerbrood met roomkaas en zalm, carpaccio met pijnboompitjes en Parmezaanse kaas, oerbrood met pittige kipstukjes en een assortiment van diverse soorten gebak en bonbons. Mocht u een specifiek kleurgerelateerd thema hebben zoals een babyshower, laat het ons gerust weten. Wij passen de kleur van de slagroom en evt. ook de bonbons aan.

Thema High Tea

Als er sprake is van een viering of een anders-soortig thema dan kunnen wij u ook verder helpen. Denk aan babyshowers, verjaardagen, etc. We kunnen dan de high tea aankleden met specifieke kleuren, slingers, ballonnen, etc voor een meerprijs van 2,50 p.p. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de zaak te versieren!

Prijzen

High Tea bij ‘Njoyz: €26,00 p.p. Inclusief twee drankjes naar keuze. (M.u.v. gedistilleerd).
Thema High Tea bij ‘Njoyz: €28,50 p.p. Inclusief twee drankjes naar keuze. (M.u.v. gedistilleerd).
High Tea op locatie: €23,50 exclusief dranken.

*Meerprijs glutenvrij & lactosevrij: €5,00 p.p.

Levering

Binnen Bussum: €2,50.
Binnen Gooise Meren: €5,00
Buiten Gooise meren afhankelijk van de afstand en bestelling.

*Onze prijzen zijn onder voorbehoud.

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.