Bruiloften

Een bruiloft is waarschijnlijk één van de mooiste dagen van uw leven of dat van uw geliefden. Wij bieden een locatie voor recepties, de avondviering en wij kunnen op locatie een diversiteit aan services bieden.

U kunt brasserie ‘Njoyz volledig reserveren voor de viering. Dit is altijd mogelijk op avonden na 6 uur vanaf 20 personen m.u.v. vrijdagavonden. Over het algemeen zijn zondagen ook beschikbaar bij bestedingen vanaf €650,-.

Als u gedurende de ochtend of middag (m.u.v. zondag) de brasserie af wilt huren dan kan dit vanaf minimaal 35 personen en zullen er gedurende deze periode geen andere mensen gebruik maken van de zaak.

Afhankelijk van de duur en wat u wilt nuttigen gedurende deze tijd, zijn hier wel of geen afhuurkosten aan verbonden.

Neem even een kijkje in de online winkel of er passende gerechten voor u bij zitten. Zo niet: Laat het ons weten als u onderstaand formulier invult. Wij denken graag met u mee!

tom-the-photographer-8yPA6ZYq0-s-unsplash

Opties bij 'Njoyz

Met bruiloften kunt u het eigenlijk zo gek niet verzinnen. Het belangrijkste is het feestgevoel en de sfeer. Tijdens de viering kunnen wij bijvoorbeeld hapjes regelen, luxe broodjes, bittergarnituren, een warm/koud buffet en zelfs een barbeque en luxe salades.
Ook bieden wij een optie voor het laten maken van taarten volledig aangepast aan het thema van de bruiloft. Het versieren van de brasserie kunnen wij voor u regelen of kunt u op voorhand zelf doen en mits wij tijdig op de hoogte zijn kunnen wij een vergunning regelen voor een zanger of gebruik maken van het Veerplein bij grotere groepen.

Opties catering op locatie

Catering op locatie heeft wat meer voeten in de aarde. Of dit mogelijk is hangt volledig af van de locatie die u heeft uitgekozen en of zij open staan voor een arrangement van een extern bedrijf. Laat u hierover dus goed informeren!

Wij werken samen met een bedrijf dat eventueel tenten, statafels, stoelen en meer kan regelen. Op locatie kunnen wij zorgen voor buffetten, barbecue, luxe broodjes en salades. Wat verder mogelijk is hangt af van de faciliteiten die de locatie te bieden heeft.

Prijzen

Wij zorgen voor een offerte op maat met meerdere opties.

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.