Babyshower

Aankomende geboortes zijn altijd een feestje waard. Ongeacht hoe u deze aan wilt kleden: Wij kunnen u verder helpen! Denk aan catering aan huis of bij ons in de brasserie. In de brasserie kunnen wij eventueel ervoor zorgen dat alles versierd wordt, passend bij een babyshower, of aan de hand van uw wensen.

U kunt brasserie ‘Njoyz volledig afhuren voor een babyshower. Dit is altijd mogelijk op avonden na 6 uur vanaf 20 personen m.u.v. vrijdagavonden en op zondagen.

Als u gedurende de ochtend of middag de brasserie af wilt reserveren dan kan dit vanaf minimaal 35 personen en zullen er gedurende deze periode geen andere mensen gebruik maken van de zaak.
Optioneel kunt u er ook voor kiezen enkel gebruik te maken van het terras of de brasserie.

Als u liever toch de hele zaak voor uzelf heeft dan zijn afhankelijk van de duur, het aantal personen en wat u wilt nuttigen gedurende deze tijd wel of geen afhuurkosten aan verbonden.

madhuri-mohite-kWJm2a6DbAw-unsplash

Opties

Met babyshowers kunt u het eigenlijk zo gek niet verzinnen. Het belangrijkste is het feestgevoel en de sfeer. Tijdens de babyshower kunnen wij bijvoorbeeld hapjes regelen, luxe broodjes, een high tea, bittergarnituren, een warm/koud buffet en zelfs een barbecue.
Ook bieden wij een optie voor het laten maken van taarten die volledig zijn aangepast aan het thema.

Neem even een kijkje in de online winkel of er passende gerechten voor u bij zitten. Zo niet: Laat het ons weten als u onderstaand formulier invult. Wij denken graag met u mee!

Prijzen en voorwaarden

De prijs is volledig afhankelijk van het arrangement. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op maat aan!
Het is mogelijk om in de avond te reserveren vanaf 20 personen of op zondagen bij een besteding vanaf €650,-

Vul in wat grofweg van toepassing is, dan kunnen wij u snel verder helpen!
Maakt u zich geen zorgen, dit is geen bevestiging. We vragen dit alleen zodat we u een passende reactie kunnen geven.
Indien u geen datum weet hoeft u deze niet in te vullen.
Indien u geen tijd weet hoeft u deze niet in te vullen.